Sneeuw, webcambeelden van vandaag en meters sneeuw onderweg!

Sneeuwfrees in bedrijf Lieserbrücke 3 december 2020

Sneeuw, webcambeelden van vandaag en meters sneeuw onderweg!

Mooie plaatjes hebben we al gezien uit Oostenrijk vandaag. In de gebieden is sneeuw gevallen maar voor de zuidelijke gebieden daar gaat nog een giga laag bijvallen. Als dat maar goed gaat. Maar eerst even de webcambeelden van vandaag!

Maar er gaat nog meer sneeuw aankomen. Jeroen heeft al een post gedaan op facebook dat hij daar morgenochtend tijdens het weerbericht nader op ingaat. We durven de centimeters..herstel METERS niet te noemen maar het staat wel op de kaart. Als daar maar geen ellende van gaat komen.

Tot slot nog een aantal foto’s die we kregen van Marcel uit Lieserbrücke en dat ligt bij de Millstätter See (Karinthië)

Lieserbrücke Karinthië 3 december 20 cm sneeuw

Lieserbrücke Karinthië 3 december 2020 al een behoorlijke laag gevallen afgelopen nacht


Lieserbrücke uitzicht op de Goldeckbahn 3 december 2020

Lieserbrücke uitzicht op de Goldeckbahn 3 december 2020

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Colada Sport2000 banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...