Sneeuwbom richting de gletsjers!

Brixen im Thale Leitenhof

Brixen im Thale Leitenhof

Sneeuwbom richting de gletsjers van Oostenrijk. Vandaag hebben jullie al wat kunnen zien wat er allemaal aan sneeuw is gevallen maar ook wat het kan doen (stroomuitval en overlast)

Juist ook omdat onze Weerman ook nog een mooie voorspelling had gedaan kijken we ook eens op de gletsjers van Oostenrijk. Deze gletsjers liggen uiteraard allemaal erg hoog en daar wordt veel sneeuw afgevangen. Maar hoeveel is de verwachting voor de komende 5 dagen? Hoe ziet deze sneeuwbom eruit?

Gletsjer Gebied Centimeters
Mölltaler Gletsjer 226
Stubaier Gletsjer 160
Sölden 137
Kaprun Kitzsteinhorn 135
Pitztaler Gletsjer 124

Zijn er ook nog wat drogere dagen? Kijk dan op de onderstaande overzichten van Bergfex.

Bergfex Kaprun 13 nov 2019

Bergfex Mölltaler Gletsjer 13 nov 2019

Bergfex Pitztaler Gletsjer 13 nov 2019

Bergfex Sölden 13 nov 2019

Bergfex Stubaier Gletsjer 13 nov 2019

Tot slot kregen we van Ybe de Klerk ook nog een korte video binnen vanuit het Brixental. Op 800 meter had het gesneeuwd en het hele dal weer wit…..

Camping Brixen im Thale

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...