Sneeuwbommetje voor Gletsjers op de kaarten!

Kitzsteinhorn Kaprun sneeuwfrees 26 september 2020

Sneeuw Kitzsteinhorn

Sneeuwbommetje voor Gletsjers op de kaarten!

De herfstvakantie neemt volgende week een aanvang en we kunnen ook naar Oostenrijk reizen per auto. Deze vraag hebben we vanochtend beantwoord. Maar ook gaan er mensen naar gletsjers toe om alvast weer de eerste bochten van het skiseizoen te maken. Hoe zijn de omstandigheden aldaar?  Er is eind september sneeuw gevallen maar van ons mag er altijd meer bij. Ook zijn de gletsjers die wij hieronder laten zien qua sneeuwverwachting open.

En er gaat sneeuwvallen!  Op de kaarten van vanochtend was er nog meer sneeuw berekend maar Bergfex doet het in de volgende run wat rustiger aan. Maar wat kun je verwachten op de volgende gletsjers:

Kaprun 77 cm
Sölden 49 cm
Möltaler Gletsjer 88 cm
Pitztaler Gletsjer 52 cm

Medio volgende week hopen we jullie beelden vanaf een gletsjer te kunnen  laten zien. De komende dagen houden we ook zeker de sneeuwverwachting in de gaten. Wie weet wordt het sneeuwbommetje wel een sneeuwbom.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 7 okt 2020

Bergfex Sölden 7 okt 2020

Bergfex Pitztaler Gletsjer 7 okt 2020

Bergfex Sölden 7 okt 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Bluetribe 1200x400

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht