Sneeuwdump begonnen in Oostenrijk

Brixen im Thale Sneeuwdump

Sneeuwdump begonnen in Oostenrijk

Het is aangekondigd een ware sneeuwdump die zo’n beetje het hele weekend gaat duren in Oostenrijk. Waar de temperaturen in de ochtend nog ruim boven nul lagen is de temperatuur behoorlijk gekelderd. Zeker in de gebieden die we laten zien op de webcam. Bijna overal vriest het en er valt sneeuw (webcamgebieden)

We hebben een klein rondje langs de webcams gemaakt, sommige webcams zijn al vol gesneeuwd of er was totaal niets te zien. Vandaar ook dat het een kleine selectie is. Maar goed te zien is dat er sneeuw valt en als het goed is blijft deze sneeuw ook voorlopig liggen. Hiermee wordt de basis in menig skigebied gelegd momenteel. Door deze sneeuwval zijn er nu reeds skigebieden die aangegeven hebben morgen te openen.

Bekijk hieronder maar eens de start van de sneeuwdump.

Op dit moment (16:30) zien we ook al sneeuwvallen op de skiweide van Westendorf, circa 800 meter hoogte. Daar zien we nog groene grassprieten maar die zullen ook weldra verdwijnen. De kleur wit gaat de boventoon voeren en daar bedoelen we natuurlijk de sneeuw mee.

Westendorf oefenweide

Westendorf oefenweide…snel gaat het hier ook wit worden

Ben je in Oostenrijk de komende dagen. Deel je foto’s op de facebookgroep van Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. We zijn benieuwd hoe het er dan bij jou uitziet.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×