Sneeuwdump op CampingWelt Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

Wat een sneeuw kregen we te verwerken op de Camping in Brixen im Thale, CampingWelt. Het was ook zondag de 21e januari 2018 en die stond bij ons omcirkeld om weer naar Nederland af te reizen. Dan is het toch ietsje minder als je snel naar huis wil en je doet de deur open en kijkt tegen de sneeuw op bovenstaand plaatje. Dat wordt dus scheppen met hoofdletter S.

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

Sommige mensen die wij op de camping kennen hebben daar totaal geen hekel aan maar goed je moet het weer maar nemen zoals het is. Twee uur bezig met de auto. In die tijd neem je ook de daken mee van de caravan want er is een dag later wat regen voorspeld. Dan worden de daken heel zwaar maar die kunnen ook best wat hebben.

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

Ook hebben we een rondje op de camping gemaakt om te laten zien hoe mooi het allemaal is. Een paar bewegende beelden hebben jullie wellicht in de avond ook voorbij zien schuiven bij RTL Weer. Heb je dit gemist dan kun je deze ook nog eens bekijken aan het einde van dit bericht.

Op facebook waren we ook nog LIVE gegaan.

Jeroen heeft gisteren in zijn weerbericht al aangegeven dat we aardig op weg zijn om één van de sneeuwrijkste winters te krijgen maar dan moet er nog wel wat gaan vallen. Bekijk onze video update vanaf CampingWelt en wie weet zien we jullie daar ook een keer.

Hieronder nog 2 foto’s in de categorie: Waar is mijn auto?

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

CampingWelt Brixen im Thale Sneeuwdump

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht