Sneeuwdump en mooie winterse beelden

Zell am See winterwonderland

Zell am See vanochtend, dat is nog eens lekker wakker worden (29 november 2021)

Sneeuwdump en mooie winterse beelden

Op veel plekken in Oostenrijk is er weer sprake van winterwonderland. Wat een geweldige beelden. Zeker in het hooggebergte is sprake van een serieuze sneeuwdump. Deze is wel over een aantal dagen verspreid en er komt nog veel meer aan. Lees ons weerbericht van vanochtend nog maar eens (intensieve sneeuwval voorspeld)

We zijn de webcams weer afgegaan en hebben een video voor jullie klaar staan.

Maar we hebben nog meer leuke foto’s gezien.

 

westendorf tot het dal weer wit

Bijna ieder wintersport dal in Oostenrijk kleurt weer wit en zo zien we het graag in de winter.

Hoeveel sneeuw gaat er nog vallen deze week? Daar zullen we vanavond wellicht nog even naar kijken. Blijf ons maar in de gaten houden.

Hohe Salve helemaal weer wit

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...