Sneeuwdump in Oostenrijk VIDEO

Ellmau 13 nov 2019

Sneeuwdump in Oostenrijk. Het zal jullie vast wel opgevallen zijn dat het de afgelopen dagen behoorlijk aan het sneeuwen is geweest en er lijkt maar geen einde aan te komen.

Ook de wegen hadden er in de ochtend zeker last van. Hier onder een voorbeeld van een cam die tussen Mittersill en Kitzbühel staat. Meer van dit soort cams kun je HIER bekijken. In sommige dorpen en gebieden is geen sprake van een sneeuwdump maar van een sneeuwbom!

Kitzbühel 13 nov 2019

We hebben ook een rondje gemaakt met de webcams. Daar kun je bekijken dat het al in veel gebieden helemaal wit geworden is, zelfs tot in de dalen!

Zelfs op de golfbaan in Westendorf is alles wit geworden. Of daar dit jaar nog gespeeld gaat worden?

Westendorf 13 nov 2019

Skiweide in Westendorf heeft ook al weer de juiste winterse kleur!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht