Sneeuwdump in SkiWelt en Skitocht naar Going

Ellmau Rübezahlalm 40 cm sneeuw

Ellmau Rübezahlalm 40 cm sneeuw en dat was al in de ochtend gemeten

Sneeuwdump in SkiWelt en skitocht naar Going

Het zou gaan dumpen op zaterdag 22 januari 2022. We starten inderdaad met redelijk zware sneeuwval en het zicht was op de toppen niet zoals je dat zou wensen. Maar er was al zoveel sneeuw gevallen en dat heeft toch best een behoorlijke aantrekkingskracht op de wintersporters.

wij besloten ook onze tocht naar Going te maken. Ook omdat je dan toch wat tussen de bomen door kunt skiën en zo toch nog goed zicht had. Eerlijkheid gebied te zeggen is dat het af en toe echt op de tast was maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben twee stops gemaakt bij twee hutten die je echt zou moeten bezoeken. De Rubezahlhut in Ellmau is wereldberoemd in de Alpenlanden. Het is niet alleen een schitterende hut maar is juist ook bekend geworden in menig speelfilm of tv serie die hier is opgenomen.

Maar ook in Going heb je de Brenneralm. Normaal gesproken heb je vanuit deze hut een geweldig uitzicht op de Wilderkaiser maar zo n dag als dit heb je dat uiteraard niet maar als het zonnig is dan is dat absoluut een aanrader.

We hebben weer een video gemaakt van deze dag. Deze is ook weer redelijk lang maar we willen jullie natuurlijk een mooi inkijkje willen geven op zo’n dag als deze met veel sneeuwval.

Ook waren we nog even live gegaan op facebook.

Ellmau rubezahlhut Rübezahlalm

Going Skiweg

Brixen im Thale dalafdaling Nieding

Jannes Snowboard

Jannes hadden we ook twee dagen mee en die zal zijn benen zeker gevoeld hebben deze dag 🙂

Ook nog 2 foto’s ergens anders gezien en zoek de verschillen.

RTL Weer Brixen im Thale 22 jan 2022

SBS Weer Brixen im Thale 22 jan 2022

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...