Sneeuwdump op de berg van Westendorf

Westendorf Sneeuwkanon

Sneeuwdump, en dan bedoelen we zeker dat dit een dump was op de berg. De neerslag heeft echt 2 kanten. Voor de mensen die in het dal zitten kun je het weer vergelijken aan echt “zeikweer” zoals we in Nederland te vaak meemaken. Ga je pakweg 300 meter hoger dan zijn het alleen maar sneeuwvlokken die naar beneden komen. Op de berg echt een dump en in het dal een waterballet en zo is het al dagenlang, tenminste in het Brixental. Maar ook zien we andere dalen die ook rond de 800 meter liggen ook van dit soort weer “genieten”… not…

Maar goed wij als skiërs gaan het dan toch nog wel wat hoger opzoeken.

Westendorf Talkaser halve meter sneeuw

Zie hierboven de halve meter (sneeuwdump) die gevallen is bij het dalstation van de Talkaser (1600 meter)

Maar wij zijn hoog gebleven en daar bleef het maar sneeuwen. We hebben dan ook daar een rondje gemaakt richting de Gampenkogel en we hebben het Brechhornhaus niet over geslagen. Bekijk dit alles maar in de nieuwe video update die klaar staat.

Ook zijn we nog live gegaan op facebook in het gebied.

Westendorf Talkaser

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...