Sneeuwdumpdag 1 februari 2022 Video

Sneeuwdump Brixen im Thale 1 februari 2022

Sneeuwdumpdag 1 februari 2022 Video

Wat een heerlijke beelden als je van sneeuw houd. In Nederland kun je de hoop wellicht wel opzij zetten maar in de Oostenrijkse alpen valt jaarlijks wel een keer een dump. Geweldig is het om dat mee te maken. Onze weerman valt precies met zijn neus in de sneeuw deze week. Hij heeft nog een aantal video’s gezonden en die hebben we aan elkaar geknoopt.

Brixen im Thale CampingWelt Brixental

Brixen im thale Centrum Sneeuwdump

Sneeuwdump Auto Sneeuw

Sneeuwdump Brixen im Thale 1 februari 2022

Mochten jullie zelf nog mooie foto’s hebben van deze sneeuwdump in Oostenrijk. Deel ze in de reacties op facebook. We zijn benieuwd.

Jeroen zit er nu maar stiekem hopen we zelf zo’n sneeuwdumpdag ook weer eens mee te maken. Zou dat nog gebeuren dit winterseizoen?

Van Beeck tenten

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...