Sneeuwen de wegen al onder in Oostenrijk?

Fernpass sneeuwkettingen omdoen

Fernpass

Vandaag is het in Oostenrijk echt even uitkijken en dan speciaal op de wegen. Er valt een enorme hoeveelheid sneeuw en de voorspelling is dat dit nog wel even doorgaat.

Op FANtastisch Oostenrijk hebben we ook voor jullie webcams van verschillende wegen klaar staan. Deze vinden jullie onder het kopje WEBCAMS en dan de kop WEG SNEUWVRIJ?

Maar we hebben zelf even gekeken en kwamen er al snel achter dat het op de Fernpass weer aardig druk is getuige de foto van hier boven. Ook op deze weg staan mensen weer met sneeuwkettingen die nog om de banden moeten.

Hieronder nog wat foto’s


Fernpass Nassereith

Fernpass Nassereith


 

Wil je een overzicht van alles onze webcam camera’s die op de wegen staan klik dan HIER.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...