Sneeuwkanonnen aan, mooi gezicht in de skigebieden VIDEO

Scheffau

Sneeuwkanonnen aan, mooi gezicht in de skigebieden VIDEO

Vandaag hadden we jullie al wat laten zien dat de sneeuwkanonnen aan staan. Ook zijn we maar opzoek gegaan naar bewegende beelden en die hebben we gevonden. Uit diverse gebieden zien jullie dat de sneeuwkanonnen aan staan vandaag. Waar allemaal?

Kijk dan maar naar onderstaande video daar zien jullie vele plaatsen voorbij komen.

In de nacht is het ook heel goed te zien dat de sneeuwkanonnen aan hebben gestaan in Zell am See.

Zell am See sneeuwkanonnen in de nacht

 

Sölden Giggijoch

Sölden Giggijoch


St Johann

St Johann in Tirol. Het dal nog groen maar hogerop is het al wit.


Westendorf

Westendorf, heel goed te zien waar de sneeuwkanonnen aan hebben gestaan.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Turner Banner

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...