Sneeuwkanonnen in meer skigebieden AAN

Söll 17 nov 2018

Vanochtend hebben we al laten zien dat in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn de sneeuwkanonnen zijn aangezet. Temperaturen die in de nacht onder nul gingen hebben doen besluiten om alvast de basis laag neer te leggen in de diverse gebieden. We hebben een klein rondje gemaakt in de niet gletsjer gebieden.

We hebben een kijkje genomen in SkiWelt, Kirchberg in Tirol, Gerlos, Königsleiten, Zell am See en toch weer even het Skicircus. Overal kun je zien dat de sneeuwkanonnen en of lanzen instelling zijn gezet. Waarschijnlijk zal er de komende dagen zeker meer sneeuw worden gemaakt. Wanneer de eerste pistes gaan openen is nu nog niet te zeggen maar de verwachting is dat sommige gebieden al eind november open zullen gaan als het vriezende weer aan blijft houden. Of dit zo gaat blijven kunnen we nu nog niet zeggen. Maar eerst de video die we voor jullie hebben samengesteld.

Of het weertype gunstig blijft om nog meer sneeuw te maken dat lezen jullie morgenavond weer van onze eigen weerman Jeroen. Stay tuned.

Söll 17 nov 2018

Gerlos 17 nov 2018

Königsleiten 17 nov 2018

Saalbach 17 nov 2018

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Banner CMP Groot 1200x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...