Sneeuwkanonnen op de Kitzbühelerhorn

Sneeuwkanonnen op de Kitzbühelerhorn

De laatste weken was het gezoem uit het skigebied van Kitzbühel niet van de lucht. Overal hoorde je dit prachtige geluid?maar niet op de Kitzbühelerhorn. Daar staan nog steeds geen sneeuwkanonnen.

Het is de bedoeling dat er per seizoen 2016/17 een complete ?Beschneiungsanlage? staat hebben we gelezen in de Tiroler Tageszeitung. De Bergbahn Kitzbühel wil zo deze prachtige berg ook moderniseren en de aandacht geven die het verdient. Als je kijkt hoeveel bezoekers hier dagelijks in de winter komen dan kan dit alleen maar beter gaan. Ook zijn er nog steeds plannen om de Kitzbühelerhorn aan te sluiten met St Johann.

Sneeuwkanonnen Kitzbühelerhorn

Maar natuurlijk heb je te maken met de politiek. De FPÖ staat hier recht tegenover de Bergbahn Kitzbühel. Terwijl als je het goed bekijkt. De oppervlakte waar we het over hebben is minder dan 5 ha en daar heb je eigenlijk geen vergunning voor nodig?.

Wij juichen het toe dat de Kitzbühelerhorn gemoderniseerd gaat worden en op termijn aangesloten wordt met St Johann. We wachten dit gewoon af.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×