Sneeuwkanonnen voor Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm zomer

We kregen van Thorben een update binnen vanuit Saalbach en hij heeft wat te melden inzake nieuwe sneeuwkanonnen.

“In het Skicircus is men de hele zomer druk bezig geweest met nieuwe investeringen in liften waarvan jullie regelmatig updates van hebben ontvangen. Zo hebben we al veel foto’s van de nieuwe Zwölferkogel en de nieuwe Zell am See Xpress gezien. Maar gelukkig is dat niet het enige dat vernieuwd wordt in het hele gebied.

Sneeuwkanon Saalbach

Zo is er een nieuw pistenplan met 10 verschillende zones, nieuwe pistenmarkering (waar men nu nog niet veel van ziet), een nieuw speicherteich en ook heel wat nieuwe sneeuwkanonnen.

Ik ben de laatste week van augustus een week naar Saalbach– Hinterglemm geweest en je kon goed zien dat ze hard aan het werken waren aan de nieuwe liften. Tijdens het wandelen kon je ook zien dat er op veel plaatsen extra vaste sneeuwkanonnen (TR10) werden gezet van het merk Technoalpin.

Hier enkele foto’s van de plaatsen waar er nieuwe sneeuwkanonnen zijn geplaatst.”

Sneeuwkanon Saalbach

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet.

Push berichten FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht