Wereldrecord Sneeuwkettingen in 12 seconden om de band

Sneeuwkettingen-voor-de-band-klein

Wereldrecord Sneeuwkettingen in 12 seconden om de band

Herkennen jullie jezelf hier ook in. Vreselijk om in de kou sneeuwkettingen om te moeten doen. Altijd gepruts achter je banden en als het tegenzit ook nog in de knoop.

Zelf ben ik iemand die 2 linkerhanden heeft of nooit zin heeft om dit soort klusjes te doen maar bij sneeuwval ontkom je er niet aan. Sterker nog op sommige bergpassen is het verplicht om sneeuwkettingen om te doen.

Omdat ik een andere auto heb en mijn maat sneeuwkettingen kwamen niet meer overeen met de bandenmaat ben ik gedwongen andere kettingen te nemen. Het internet bezocht en kwam op de site terecht van Sneeuwkettingenwinkel.nl Daar werd melding gemaakt dat er sneeuwkettingen zijn die je in een mum van tijd kan plaatsen, 12 seconden dat is de wereldrecordtijd. Het is het model König CU9 Easyfit. Ook staat dit vermeld in het Guinness Recordboek. Ook is deze sneeuwketting onderscheiden met een Award: IF Product Design Award, International Grands Prix for Automotive Innovation.

Ook gelijk contact opgenomen met Sneeuwkettingenwinkel.nl Men garandeerde me dat ze er echt snel omzitten en het gepruts achter de banden behoort echt tot het verleden. De sneeuwkettingen gekocht en uitgeprobeerd. Ik moet toegeven het is me gelukt om ze er bijzonder snel omheen te doen….

Maar hoe werkt deze sneeuwketting nu (zie de video hierboven) Zodra je de kettingen er om heb zitten en de achterkant ligt los dan spant de kettingen zich gelijk bij het ingang zetten  van de auto.

Ik ben ongelofelijk enthousiast geworden over deze sneeuwkettingen en kan eigenlijk niet wachten totdat ik hem kan gebruiken. Nu kijk ik er naar uit om ze om de banden te doen….in het verleden totaal niet… Laat de sneeuw maar vallen.

Tot slot nog wat informatie over het Merk Thule en König. Thule heeft in 2004 het bedrijf König gekocht en is jarenlang een grote speler geweest op het gebied van sneeuwkettingen. In 2015 heeft Thule haar sneeuwkettingendivisie inclusief het merk König vérkocht aan het Oostenrijkse Schneeketten AG

Lees dit HIER nog maar eens na.

Meer weten over de Easy Fit van König? Klik HIER.

Adres showroom/afhaalbalie:
REMENKO Automotive
Noordeinde 57
2761 BR Zevenhuizen
Tel. +31-79-5931658
info@sneeuwkettingenwinkel.nl

Website: Sneeuwkettingenwinkel.nl

sneeuwkettingen-achter-de-band-klein

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...