Sneeuwkettingen omdoen een makkie?

Sneeuwkettingen sneeuwkettingenwinkel.nl

Sneeuwkettingen omdoen een makkie?

Het kan zomaar weer eens gaan sneeuwen en dan heb je toch echt sneeuwkettingen nodig. Het is dan toch wat veiliger om nog een stuk met sneeuwkettingen te rijden.

Zelf ben ik daar helemaal geen expert in en het liefst ontwijk ik de weg in combinatie met sneeuw maar Stefan en Marcel vinden het FANtastisch en rijden graag in de sneeuw en dan ook met kettingen erom. We verdenken Stefan er niet eens van maar hij doet het echt. Als het zwaar sneeuwt dan gaat hij zelfs expres rijden in de sneeuw zo gaaf vindt hij dat. Wij moeten er niet aan denken. Maar hij is de handyman als het om sneeuwkettingen gaat (sneeuwscheppen kan hij ook als de beste)

Marcel had net bij sneeuwkettingenwinkel.nl een paar nieuwe sneeuwkettingen gekocht. Soms gebruik je ze jaren niet en ze zijn al in het recnte verleden al veelvuldig gebruikt. Hoe makkelijk dat ging dat zie je in de video.

De sneeuwkettingen die ik zelf heb die gaan nog wat makkelijker, sterker nog dat zijn kettingen waar een wereldrecord mee is gevestigd. In 12 seconden de sneeuwkettingen om. Wie doet dat na?

De video hoe je deze sneeuwkettingen omdoet zie je ook nog eens hieronder en wil je sneeuwkettingen bestellen kijk dan eens op de website van sneeuwkettingenwinkel.nl

Sneeuwkettingen sneeuwkettingenwinkel.nl

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×