Sneeuwkettingen omdoen een makkie?

Sneeuwkettingen sneeuwkettingenwinkel.nl

Afgelopen week heeft het behoorlijk gesneeuwd in Oostenrijk en in het verleden op onze vertrek dag naar Nederland bleef het maar sneeuwen. Het is dan toch wat veiliger om nog een stuk met sneeuwkettingen te rijden.

Zelf ben ik daar helemaal geen expert in en het liefst ontwijk ik de weg in combinatie met sneeuw maar Stefan en Marcel vinden het FANtastisch en rijden graag in de sneeuw en dan ook met kettingen erom. We verdenken Stefan er niet eens van maar hij doet het echt. Als het zwaar sneeuwt dan gaat hij zelfs expres rijden in de sneeuw zo gaaf vindt hij dat. Wij moeten er niet aan denken. Maar hij is de handyman als het om sneeuwkettingen gaat (sneeuwscheppen kan hij ook als de beste)

Marcel had net bij sneeuwkettingenwinkel.nl een paar nieuwe sneeuwkettingen gekocht. Soms gebruik je ze jaren niet en nu al gelijk bij het eerste weekend in de sneeuw waren ze nodig. Hoe makkelijk dat ging dat zie je in de video.

De sneeuwkettingen die ik zelf heb die gaan nog wat makkelijker, sterker nog dat zijn kettingen waar een wereldrecord mee is gevestigd. In 12 seconden de sneeuwkettingen om. Wie doet dat na?

De video hoe je deze sneeuwkettingen omdoet zie je ook nog eens hieronder en wil je sneeuwkettingen bestellen kijk dan eens op de website van sneeuwkettingenwinkel.nl

Sneeuwkettingen sneeuwkettingenwinkel.nl

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht