Sneeuwpauze in Oostenrijk en webcambeelden

RTL Weer 30 november 2021 Brixen im Thale

Sneeuwpauze in Oostenrijk en webcambeelden

Vandaag is het gestopt met sneeuwen, eigenlijk gisteravond al in sommige dalen. Daar ging de sneeuw ook over in regen. In de live video vandaag die we hebben gedaan op facebook daar kon je het al zien. Hele kleine stroompjes op de sneeuw…en dat kan maar 1 ding betekenen, het heeft wat geregend maar zeker niet veel. Het wachten is op een nieuw koufront en er zou weer wat sneeuw aankomen. Check anders ons weerbericht van vandaag nog even.

Maar nu eerst even de beelden van vanmiddag hoe het eruit zag in de verschillende gebieden.

Omdat de berghutten, restaurants op dit moment allemaal dicht zijn kun je natuurlijk wel je eigen lockdown terras maken.

Terras met uitzicht

Morgen gaat er toch weer sneeuw vallen dus de sneeuwpauze was van korte duur. Op grote hoogte kan dat best veel zijn. tot in de dalen valt er ook weer sneeuw maar niet van die hele grote hoeveelheden.

Bergfex Kaprun 1 dec 2021

Bergfex Skicircus Saalbach 1 dec 2021

Ski Outlet Logo

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Banner Bluetribe 1200x400

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...