Sneeuwploegen komen elkaar tegen op Grossglockner Hochalpenstrasse

De Grossglockner met de Pasterze gletsjer

Sneeuwploegen komen elkaar tegen op Grossglockner Hochalpenstrasse

Afgelopen week zijn de sneeuwploegen elkaar tegen gekomen. Jaarlijks start er een ploeg aan de zuidkant en noordkant en komen elkaar dan weer tegen op de Grossglockner Hochalpenstrasse.

Wie gaat er binnenkort een kijkje nemen. Wij zelf willen na de Pinksteren toch weer eens een kijkje gaan nemen op deze bergpas, sneeuwmuren zullen we dan waarschijnlijk nog wel zien.

Grossglockner Hochalpenstrasse 29 april 2022

Grossglockner Hochalpenstrasse 29 april 2022 credit @Harold van der Neut

De weg naar de Kaiser Franz Josefs Höhe en de EdelweissSpitz zijn nog dicht… nog even geduld. Kijk anders voor op de website van de Grossglockner Hochalpenstrasse voor de laatste stand van zaken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×