Sneeuwradar nog steeds volle bak Sneeuw en webcams

Scheffau 8 dec 2018

Vanochtend hebben we nog een weerbericht geplaatst maar deze is toch iets zonniger uitgekomen voor het oosten van Tirol en het Salzburgerland. Het was er zomaar erg zonnig. Maar de webcams uit het westen die vertellen toch iets anders. Bijvoorbeeld  Pitztal Hochzeiger is vandaag open gegaan en dit skigebied hebben we ook meegenomen in ons webcam overzicht. Deze kun je hieronder bekijken. Daarna kijken we nog even naar de sneeuwradar om te zien wanneer Tirol en het Salzburgerland ook sneeuw krijgen.

Maar we zijn toch ook erg benieuwd wanneer het nu echt gaat door sneeuwen in Oostenrijk. We hebben wat sneeuwradar plaatjes erbij gehaald en volgens de sneeuwradar zou het toch echt goed moeten komen vanaf zondagmiddag tot en met dinsdag. Laten we hopen dat dit toch ook echt uit gaat komen.

Sneeuwrradarkaart 9 dec 18

Sneeuwradar 9 december 16 uur


Sneeuwradarkaart 10 dec 18

Sneeuwradar maandag 10 december in de middag

Vanaf zondag sneeuwt het dan al onafgebroken en op dinsdag om 00.00 uur ziet het er nog steeds FANtastisch uit.

Sneeuwradarkaart 11 dec 18

Sneeuwradarkaart 11 dec  00.00 uur

We gaan het zien en beleven of dit ook zo uit gaat komen. Waar gaat de meeste sneeuwvallen?  Zijn jullie aanwezig in de sneeuw dan zijn we benieuwd naar jullie foto’s en of video van deze dump die we gaan krijgen. Neem maar contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl

Tot slot heeft een volger van ons gevraagd of wij een enquete zouden willen neerzetten.

Beste beheerders van FANtastisch Oostenrijk,

De wintersportersclub is benaderd door een initiatief nemer die voor Nederlandse wintersporters een bagage service op wil zetten en dan met name naar Oostenrijk en in eerste instantie in Tirol. Dit kan helaas niet zonder onderzoek en het peilen wat er nu echt leeft bij Nederlanders die jaarlijks met skibagage naar Oostenrijk vertrekken.

Het is een korte vragenlijst met 6 vragen die hooguit een minuut duurt om in te vullen. Het betreft hier absoluut geen reclame of het promoten van een product o.i.d. Hieronder vindt u de originele link:

LINK Enquête klik HIER

Hochzeiger 8 dec 2018

Zell am See 8 dec 2018

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...