Sneeuwruimen op de Grossglockner Hochalpenstrasse begonnen

Grossglockner Hochalpenstrasse 29 april 2022

Grossglockner Hochalpenstrasse @Harold van der Neut

Sneeuwruimen op de Grossglockner Hochalpenstrasse begonnen

Het sneeuwruimen op de bergpassen gaat weer beginnen. De Grossglockner Hochalpenstrasse heeft altijd onze aandacht.

Dag 2 is net achter de rug en de sneeuwtroepen zijn al bij bocht 8 aanbeland. Maar als we kijken naar het weer gaat er de komende dagen weer aardig wat sneeuw vallen….. wellicht valt er op dit moment weer een behoorlijk bak sneeuw.

Als we mooie plaatjes kunnen delen hier dan zullen we dat de komende tijd ook zeker doen.

Ook hebben wij de planning om na de pinksteren eens te gaan kijken op deze bergpas. Hopelijk hebben we dan mooi weer en de beelden zullen we dan zeker hier delen.

RTL Weer Grossglockner 19 aug 2021 TV

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×