Sneeuwruiming op de Grossglockner Hochalpenstrasse

Grossglockner Hochalpenstrasse 0

Sneeuwruiming op de Grossglockner Hochalpenstrasse. Gisteren was het dag 2 op deze bergpas dat de sneeuw werd weggehaald.

Als alles volgens plan verloopt dan gaat deze bergpas op 28 mei 2020 weer open… Op de facebookpagina van de Grossglockner Hochalpenstrasse vonden we weer wat mooie foto’s van de sneeuwruiming.

Vanaf 28 mei gaat deze bergpas weer open voor de Oostenrijkers. Wanneer wij als toerist daar weer langs kunnen gaan horen we binnenkort.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...