Sneeuwspotten op Fleckalm, Kitzbüheler Horn en Hohe Salve VIDEO

Fleckalm Kirchberg in Tirol

Eerste sneeuwval 17 september 2022 Fleckalm Kirchberg in Tirol

Sneeuwspotten op Fleckalm, Kitzbüheler Horn en Hohe Salve VIDEO

Het was de hele week al aangekondigd, sneeuwval in het weekend in de noordalpen. Ook de sneeuwgrens zou onderuit gaan richting de 1500 meter. Die is in onze omgeving niet gehaald maar vast elders zeker wel of wellicht ook nog daaronder.

Ook was bij ons het Almabtrieb in een aantal dorpen afgelast zodat we toch maar de liften in zijn gegaan om polshoogte te nemen op de berg. Wij zijn achtereenvolgens gegaan naar de Fleckalm in Kirchberg in Tirol, Kitzbüheler Horn en de Hohe Salve bij Söll, Itter of Hopfgarten. Daar hebben we uiteraard ook een video van gemaakt.

Ook hebben  we op deze locaties een live video opgenomen op facebook.

Hieronder nog diverse foto’s van deze dag.

Kitzbühel Hornbahn

Kitzbühel Hornbahn


Hopfgarten Söll Hohe Salve

Hohe Salve bij het draaiende terras


Hopfgarten Söll Hohe Salve

Hopfgarten Söll Hohe Salve

Hopfgarten middenstation

Fleckalm Kirchberg in Tirol

Fleckalm Kirchberg in Tirol

In de ochtend maakte we nog een live video in het dal.

We hopen dat we de komende maand nog meer kunnen sneeuwspotten maar dan via de webcams. Mochten jullie er zelf zijn, post dan jullie foto’s in de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...