Sneeuwstorm in het Zwarte Woud

Af en toe maken wij bij FANtastisch Oostenrijk een uitstapje naar gebieden in de regio van Oostenrijk. Vandaag nemen we een kijkje naar de sneeuwstorm die gisteren over het Zwarte Woud trok. Maarten Stam maakte de volgende foto’s van deze sneeuwstorm. Deze sneeuwstorm heeft Oostenrijk (helaas) op een haar na gemist. Al viel er gisteren wel degelijk wat sneeuw bij een hardere wind.

foto: Maarten Stam

Gisterochtend viel er maar liefst 45 centimeter sneeuw in het Zwarte Woud. Daarbij vroor het 2 á 3 graden. Op de Feldberg werd een windstoot van maar liefst 115 km/u gemeten! Maar op de Notschrei waar Maarten deze prachtige foto’s nam was beduidend minder wind.

foto: Maarten Stam


foto: Maarten Stam

Echter zijn de foto’s niet zonder moeite genomen. Maarten verteld ons namelijk het volgende: ‘Ik stond eerst bij de Feldberg maar daar kwam ik op een gegeven moment niet meer weg. Daar was een Duitse meneer zo vriendelijk me uit de sneeuw te slepen met een sleepkabel haha. Had toen maar besloten meteen terug te gaan dus daar heb ik helaas geen foto’s van.’

foto: Maarten Stam


foto: Maarten Stam

Bedankt Maarten voor deze top bijdrage!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Holland Snack Express 1200x400

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht