SNEEUWVAL begonnen in Kitzbüheleralpen

SNEEUWVAL begonnen in Kitzbüheleralpen

SNEEUWVAL begonnen in Kitzbüheleralpen. De sneeuwval is absoluut begonnen op hoogte en de sneeuwgrens zal naarmate de dag gaat vorderen steeds lager komen te liggen. Tegen de avond wellicht al in de dalen en dat gaan we zien en laten zien:)

Vanaf vannacht valt er al neerslag in het dal en sneeuw begon te vallen vanaf 2000 meter. Als we de webcambeelden zien dan ligt op dit moment de sneeuwgrens op zo’n 1400 meter. Onderstaand plaatje laten we even zien om hopelijk morgen het contrast te laten zien maar dan met sneeuw…. we gaan het zien.

Brixen im Thale 6 nov 2016

We gaan nu over tot de sneeuwbeelden. Eerst maar even de sneeuwval die zo mooi neerdaalt in Kirchberg in Tirol. Bekijk de video hieronder maar is.

De sneeuw die in de dalen gaat vallen zal vast geen blijvertje zijn daar is het nog te vroeg voor maar op hoogte en zeker op de gletsjers is het geweldig nieuws. De afgelopen dagen waren wij op de Kitzsteinhorn in Kaprun en daar was nog niet alles open. Dat zal dus niet meer lang duren voordat je weer kunt skiën tot Langwied. PS onze laatste video update gemist van afgelopen vrijdag op deze mooie gletsjer? Klik dan HIER.

westendorf-6-nov-2016 scheffau-6-nov-2016 jochberg-6-nov-2016 kaprun-6-nov-2016 saalbach-6-nov-2016

In Saalbach is heel goed te zien dat ook hier de sneeuwgrens nog moet dalen. Ook heel goed te zien is dat men al bezig is met de kunstsneeuwproductie.

saalbach-6-nov-2016-2

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...