Sneeuwval in Oostenrijk, geniet van de webcambeelden!

Kaprun Kitzsteinhorn 6 oktober 2021

Kaprun Kitzsteinhorn 6 oktober 2021 zo zag het er vanochtend al uit.

Sneeuwval in Oostenrijk, geniet van de webcambeelden!

We hadden het al aangekondigd in onze weerberichten van de afgelopen dagen. Er zou sneeuw gaan vallen. We hebben zelfs gezien dat er rond de 1500 meter al sneeuw is gevallen.

Natuurlijk hebben we een rondje webcams gedaan voor jullie. In Stubai en Kaprun zaten ze vast te duimen op sneeuw de afgelopen dagen. De aangekondigde skiopeningen zullen met dit pak witte goed wel doorgaan. Stubaier Gletsjer as vrijdag en Kaprun (Kitzsteinhorn) gaat as zaterdag weer in bedrijf. Kunnen jullie nog wachten?

Wie is er bij deze openingen bij. Mocht je gaan dan zijn we best benieuwd naar jullie beelden. Deel ze maar op de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk op facebook.

In de herfstvakantie is zeker nu een goede tijd om een gletsjer te bezoeken. Wij zijn aanwezig. Maar als je meer en meer zin hebt gekregen in de winter en wintersport en je hebt nog geen plekje. Kijk eens op onze accommodatiepagina. De populaire vakantieweken die gaan hard. Wil je nog in deze periode dan moet je er wel snel bij zijn.

Of de komende dagen nog meer sneeuwval in Oostenrijk gaat plaatsvinden. We gaan het bekijken en we houden jullie op de hoogte.

scheffau 6 oktober 2021

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht