Sneeuwval in Oostenrijk tot wel 80 cm VIDEO

CampingWelt sneeuw op 27 oktober 2020

CampingWelt sneeuw op 27 oktober 2020 foto @Frans Voogd

Sneeuwval in Oostenrijk tot wel 80 cm

We wisten dat er maandag en dinsdag sneeuw zou gaan vallen. Maar op de gletsjers zijn dat behoorlijk hoeveelheden geworden. Op de Stubaier Gletsjer maar liefst 80 cm en de Hintertuxer Gletsjer zit er vlak achter met 75 cm.

Geniet maar even mee met onderstaande plaatjes. Ook hebben we een webcamvideo in elkaar gezet uit verschillende plaatsen. Is zeker ook het bekijken waard.

Komende dagen gaat het wel wat warmer worden. Op de gletsjers zijn de omstandigheden de komende dagen FANtastisch en in de lager gelegen skigebieden zul je er rekening mee moeten houden dat de sneeuw daar weer verdwijnt. Na de 3e week november dan moet het ook in deze gebieden gaan gebeuren. We houden het in de gaten.

Ellmau foto @Ronald Mol

Ellmau foto @Ronald Mol foto vanuit Vriend van FANtastisch Oostenrijk

Blijf ook julie foto’s insturen in de levendige facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Houd de sneeuwval aan of gaat het toch weer veranderen. Je leest het morgen in een nieuw weerbericht.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en ze zijn binnen. Als alles meezit kunnen we morgen (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6,50 euro per buffy kunnen we deze versturen. Prijs wordt per 9 november aangepast! Verzendkosten en transactiekosten is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hou de site maar in de gaten.

Ski Outlet Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×