Sneeuwval Noordalpen in beeld

CampingWelt Brixen im Thale

Wij zijn zelf gisteren weer naar Nederland vertrokken maar niet getreurd deze week hebben we Stefan in Oostenrijk zitten en hopelijk laat hij ons deze week nog mooie beelden zien (de eerste is al gemaakt en tref je helemaal onderaan dit bericht aan…en na sneeuwval komt de zon)

Maar we hebben gisteren afgesloten op de camping en daar maakten we nog een klein rondje. Gemist kijk dan hieronder maar even mee.

De rit naar Nederland viel tegen maar voor de plaatjes was het FANtastisch.

We hebben ook nog even een stop gemaakt in Hopfgarten en daar zijn we ook nog even live gegaan.

Er was file tot wel Nurnberg en de navigatie die vertelde ons toch maar gebruik te maken van de B-wegen. Wat een sneeuw en wat een beelden en dat is ook wel wat waard.

Topfoto winters Munchen

De rit duurde wel wat langer maar wat maakt het uit. We kijken alweer uit naar de volgende trip (Krokus) Stefan zit deze week in Oostenrijk en die valt met zijn neus in de sneeuw (of was het boter) Kaiserwetter en FANtastische pistes. We zijn benieuwd.

Vanochtend kwam hij al met deze video.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

CampingWelt Grote banner

 

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...