Sneeuwval op de camping in Brixen im Thale

CampingWelt Brixen im thale

Sneeuwval op de camping in Brixen im Thale

Eindelijk hadden we weer eens wat sneeuw op de camping in Brixen im Thale. Dat heeft bijna 7 weken geduurd. Één ding is zeker, dit is toch wel één van de mindere winters in Oostenrijk. Hele hoge temperaturen, weinig sneeuw en als deze valt is het vaak boven de 1500-2000 meter. Veel regen in de dalen, maar nu dan eindelijk sneeuw.

Overigens is het voor menig skigebied een prestatie om de pistes toch redelijk goed te houden in de extreem warme periode. We hoorden zelfs over de radio in Oostenrijk dat februari zelfs maar liefst 7 graden te warm is verlopen tot nu toe.

Maar eindelijk sneeuw en dat willen we laten zien in diverse video’s. Hieronder de video die op Youtube staat en ook nog de video’s die we opnamen op de sociale media kanalen.

In de ochtend is het begonnen met sneeuwen en toen maakte we al een live video.

In de middag was er al wat behoorlijk wat sneeuw gevallen en hieronder zie je een witte wereld.

Laten we hopen dat het nog een witte wereld blijft meer daarover in onze dagelijkse weerberichten. Lezen dus.

CampingWelt Brixen im thale

CampingWelt Brixen im thale

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×