Sneeuwval op de Pitztaler Gletsjer mooie start

Pitztal 22 september 2023

Eind van de middag is het behoorlijk gaan sneeuw op de Pitztaler Gletsjer

Sneeuwval op de Pitztaler Gletsjer mooie start op zaterdag 23 september 2023

De start van het winterseizoen zal een start zijn met waarschijnlijk verse sneeuw. Wij zijn best wel benieuwd naar de omstandigheden dus…mocht er iemand zijn en verslag willen doen. Wij houden ons aanbevolen.

De verwachting van Bergfex is dat er toch wel een behoorlijke aantal centimeters zou gaan vallen. Tot en met morgen zo’n 35 centimeter. Het eerste sneeuwlaagje is zich al aan het vormen. Bekijk de beelden hieronder maar eens.

Bergfex Pitztaler Gletsjer 22 september 2023

Ook zien we dat vanaf zondag de temperatuur weer omhoog gaat. Over een dikker week zijn we alweer aanbeland in oktober. Een maand dat meer gletsjer opengaat en zelfs aan het einde van de maand oktober weer de eerste worldcup op de Rettenbachgletsjer in Sölden.

winterweer gaan we langzaam weer volgen en wil je weten hoe het weer wordt in Oostenrijk. Check dan dagelijks om 8 uur in de ochtend ons weer bericht. Elke dag zullen we jullie vertellen hoe het weer zou gaan worden.

Sölden 7 november 2021 @ron Vlierberghe

foto via Facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk @Ron Vlierberghe

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...