Sneeuwval tot 800 meter waar nog meer?

Sneeuwval tot 800 meter waar nog meer?

De weersomslag is gekomen. Vandaag was het al behoorlijk merkbaar dat het wat kouder was geworden. Toch deed me dit helaas denlken aan maart of april weer. De bodem is in het dal natuurlijk door de laatste weken best warm geworden en de sneeuw die in het dal gevallen is is wel blijven liggen op het gras maar zeker niet op de straten, tenzij deze zich bevonden in de schaduw.

Veel neerslag is er in het Brixental niet gevallen maar we zijn benieuwd of er wel in andere dalen meer is gevallen. Deel graag jullie reacties en foto’s op Facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk of in de reacties op de post die we hebben aangemaakt.

Morgen zou nog zo’n dagje zijn alvorens het vanaf dinsdag heerlijk zonnig gaat worden. Hieronder nog wat foto’s hoe het er vandaag in het dal uitzag.

Brixen im Thale dal is weer beetje wit

Brixen im Thale dal is weer beetje wit CampingWelt

Brixen im Thale dal is weer beetje wit CampingWelt

Brixen im Thale wit grijs

Brixen im Thale dal is weer beetje wit CampingWelt

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dieters Sportshop Westendorf groot

Renthier Westendorf Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...