Sneeuwvrij maken Grossglockner Hochalpenstrasse is gestart

Grossglockner Hochalpenstrasse dag 3

Sneeuwvrij maken Grossglockner Hochalpenstrasse is gestart

Het is weer zover de Grossglockner Hochalpenstrasse wordt weer sneeuwvrij gemaakt. Dan weet je gewoon dat de zomer er aan gaat komen.

Maandag 11 april 2022 is men gestart met de werkzaamheden. Nu al op de derde dag heeft het team dat met de sneeuwruiming is begonnen aan de noordkant al de Füschler Tor bereikt. Dit ook dat er gewoon op dit moment minder sneeuw ligt dan gemiddeld op dit punt in het jaar. Het Team dat aan de zuidkant is begonnen zit ook albij bochtnummer 18 en dat is vlakbij het punt dat Hochtor wordt genoemd.

Als dit in dit tempo doorgaat dan gaat het heel snel dat deze weg sneeuwvrij is gemaakt. Wanneer de opening gepland staat dat moeten we nog even afwachten.

Afgelopen zomer hebben we op deze mooie bergpas ook een mooie rit gemaakt. Deze beelden zijn hieronder te bekijken. Wellicht ook iets om op je programma te zetten als je komende zomer naar Oostenrijk gaat.

Wil je nog teruglezen hoe onze rit was op de Grossglockner Hochalpenstrasse, klik dan HIER.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...