Sneeuwwebcams Oostenrijk 12 oktober 2020

Brixen im Thale 12 okt 2020 sneeuwgrens in het dal

Brixen im Thale 12 oktober 2020 sneeuwgrens in het dal

Sneeuwwebcams Oostenrijk 12 oktober 2020

Op de foto hierboven kun je zien dat vannacht het heel even gesneeuwd heeft in het Brixental op 800 meter hoogte. Ook zijn jullie natuurlijk benieuwd hoe de situatie hogerop in de bergen is. We zijn weer wat webcams gaan bekijken en hebben snel deze video in elkaar gezet.

Het is natuurlijk niet uitzonderlijk deze sneeuwval. Voor de lager gelegen gebieden natuurlijk leuk om te zien maar daar zal waarschijnlijk de sneeuw ook wel gaan verdwijnen. Maar voor het plaatje blijft het een leuk gezicht. De sneeuw daarentegen op de gletsjers dat zal een blijvertje zijn. Daar is het winterseizoen geopend en er kan geskied worden.

Woensdag zijn wij als alles goed gaat op de gletsjer van Kaprun… wie weet zien we jullie daar.

Westendorf Sneeuwgrens is goed te zien 12 oktober 2020

Westendorf Sneeuwgrens is goed te zien 12 oktober 2020


Kaprun sneeuwkanonnen staan aan!

Kaprun sneeuwkanonnen staan aan op 12 oktober 2020!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht