Snelheid naar 130 in Duitsland verworpen!

Snelheid naar 130 in Duitsland verworpen!

Er komt op de Duitse Autobahn geen beperking van de maximum snelheid. Het voorstel dat de Duitse Partij Die Grünen hadden ingediend is met een overweldigende meerderheid totaal weggestemd.

De stemming was dat er 498 tegen waren en 126 parlementariërs voor.

Natuurlijk kun je niet overal “iets” harder rijden dan de 130 die voorgesteld is. Die Grünen wilde hier toch een stokje voor steken maar ook kun je hier uit afleiden dat de Duitse automobiel lobby best wat in de melk heeft te brokkelen. De discussie over de maximum snelheid wordt al jaren gevoerd en nu is het voorstel weggestemd. Verwachting is dat men dit in de toekomst zeker nog wel een keer een poging gaat ondernemen. Maar voorlopig kunnen we nog steeds iets sneller naar onze bestemming in Oostenrijk rijden. Maar of je ook zo snel kunt rijden rondom de grote vakanties dat betwijfelen we met de vele files die er dan toch ontstaan.

In ieder geval rij relaxt en kom altijd veilig aan.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht