Snow Camps Europe – Kwaliteit, Persoonlijk en Uniek

 Kaprun Kitzsteinhorn

Wellicht dat jullie het al gehoord hebben… Of misschien vroegen jullie je al af waar dat logo onderaan mijn blogs van is… In april dit jaar hebben wij onze stoute schoenen aangetrokken en ons nieuwe winterbedrijf gelanceerd. Een samensmelting van de wensen en dromen van onze kennissen, klanten en vrienden en…van ons zelf! We zijn trots, we zijn enthousiast, we zijn door het dolle! Welkome bij…Snow Camps Europe!

Hoe het begon

Steeds vaker kregen we vragen van onze vrienden, vaste klanten en kennissen over het anders invullen van hun winterse weken in Oostenrijk. Veel gehoorde opmerkingen waren ´meer flexibiliteit´, want wie enkele keren in een groepsles bij de lokale skischool is geweest, kent het klappen van de zweep. Treffen op een onhandig punt, starten op een onhandige tijd, en eindigen ver weg van waar je eigenlijk wilt zijn. Niet ideaal dus. Ook de invulling van de standaard les liet wel eens te wensen over. En met enige regelmaat konden terugkerende klanten al voorspellen, wat er in de komende lesdagen ging gebeuren. En met het meer en meer openen van het internet, zijn er steeds meer wintersporters die de beelden van carvende skiërs, zuivere techniek en nieuwe uitdagingen als moguls en racetraining, op hun netvlies gebrand hebben. Omdat we dit goed begrijpen en graag mee willen ontwikkelen met wat onze vrienden, gasten en kennissen vragen, hebben we dit alles bij elkaar gebracht in Snow Camps Europe.

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Wat doen we precies

Het streven is om een complete ervaring van de winterweken in Oostenrijk te maken. Natuurlijk bieden we verschillende vormen van lessen aan. Wat ze allemaal gemeen hebben is: veel meer flexibiliteit (lestijden, trefpunt, etc.), mogelijkheid om op een andere locaties te skiën, en dit met een uitdagender en gevarieerder leerprogramma. Maar ook bieden we speciale Camps aan, waarin een specifiek thema centraal staat. Voor het werken aan techniek en performance zijn er de SKI-CAMP weken. Maar het thema kan ook het overwinnen van onzekerheid en angst zijn in onze FEAR-LESS week, een DE-STRESS week voor beide partners, of misschien een keer iets totaal anders met de MULTI-ACTIVE week waarin niet alleen geskied word, maar ook geboard, sneeuwschoenwandelen en een echte winter hike. Kortom, kwalitatief hoogstaande Camps met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en unieke elementen, een geweldige ervaring.

Daarnaast is het mogelijk om een complete sneeuwweek (of weekend of…) door ons te laten organiseren. Van accommodatie tot liftpassen, van materiaalhuur tot privelessen en training. Om volledig ontspannen van jullie sneeuwervaring te kunnen genieten. Dit kunnen we nog verder complementeren met het boeken van super leuke ´off-snow´ activiteiten, zoals een traditionele schnapps-proeverij, een hutten-dinner bovenop een berg, of een rodelavond. Kortom, een all-in sneeuwervaring van begin tot eind.

Söll rodelen

Onze kernwaardes

Voor het scherp houden van onze visie en doel, zijn onze 3 kernwaardes geformuleerd. En deze laten weinig te wensen over: KWALITEIT, PERSOONLIJK en UNIEK. Kwaliteit is een must voor ons. Zo werken we alleen samen met partners die onze visie snappen en er net zo enthousiast over zijn. Niet alleen in Kaprun en omgeving, maar ook in de andere resorts waar we mee samen werken. Voor hoge kwaliteit winteravonturen.

Iedereen is anders, we hebben allemaal onze eigen manier van denken, ervaren en leren. Wij willen de kernwaarde PERSOONLIJK in elk event van ons terug zien. Door alleen te werken in kleine groepen, is er veel ruimte voor persoonlijk aandacht en ontwikkeling. En ook staan we continue open voor persoonlijke feedback. Kortom, we houden er van om dingen PERSOONLIJK te maken.

En net als elk sneeuwkristal, is ook elke persoon UNIEK. Wij willen onze unieke visie op leermethodes en technieken delen met onze gasten. Een persoonlijke, out-of-the-box aanpak met veel ruimte voor UNIEKE manieren van trainen, leren en ontwikkelen. Werken aan alle fundamentele elementen en het verbeteren van controle en techniek, terwijl we simpelweg heerlijk aan het skiën zijn. Dat is onze kernwaarde UNIEK.

Stubaier Gletsjer

Een nieuwe winter met Snow Camps Europe

Tijdens de komende winter zullen we voor het eerst actief zijn met Snow Camps Europe. Naast op maat gemaakte pakketten, zullen ook de eerste camps georganiseerd worden. En we zijn ontzettend blij en trots dat we kunnen melden dat de eerste boekingen al binnen zijn. In de komende blogs zal ik jullie wat meer vertellen over onze speciale Camp Events, en… We werken aan een geweldige wedstrijd, dus houd alles goed in de gaten.

Wil je graag nu al meer weten over Snow Camps Europe, het aanbod van Camps of wil jij een persoonlijk voorstel van 1 van onze event managers voor een op maat pakket? Neem een kijkje op de website www.snowcampseu.com, neem contact met ons op via info@snowcampseu.com en volg Snow Camps Europe op Facebook en Instagram om geen updates, nieuwtjes en prijsvragen te missen!

Liebe Grüβe,

Gabi

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...