Snow Polo World Cup Kitzbühel

Snowpolo Kitzbühel

Snow Polo World Cup Kitzbühel. In Kitzbühel wordt voor de 18e keer een mooi polo event georganiseerd. Van 16 t/m 19 januari 2020 is dit event weer in deze geweldige sportstad.

Jullie kennen vast toch wel het spel Polo. Polo is een balsport te paard, waarbij het de bedoeling is een kleine, witgelakte houten of plastic bal of een kleine, oranje rubberen bal met een ‘mallet’ in het doel van de tegenstander te slaan.

Het is een balspel dat gespeeld wordt door twee teams van vier spelers te paard op een al dan niet omheind speelveld, vaak 200 x 300 meter. Ook is er een scheidsrechter op het veld die op een paard zit. Het doel van het spel is om de bal bij de tegenstander tussen twee palen door te slaan.

Snowpolo Kitzbühel

Het evenement in Kitzbühel wordt beschouwd als ’s werelds grootste polotoernooi op sneeuw. Je kunt niet alleen genieten van dit fascinerende spel maar dit gebeurd ook nog eens in een prachtig panorama, met op de achtergrond de Wilder Kaiser.

De toegang is gratis in het algemene toeschouwersgebied.

Overigens is het speelveld in Kitzbühel kleiner als normaal en hierdoor komen maar 3 spelers met paard per team in het (sneeuw)veld.

Het gehele programma is HIER te bekijken.

Snowpolo Kitzbühel

Banner CMP Groot 1200x600

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht