Snow Report uit de Kitzbüheleralpen

We zitten een paar dagen voor de grote uittocht weer naar Oostenrijk begint. De onvermijdelijke vraag. Hoe staat het ervoor en dan met name  de sneeuwomstandigheden. Afgelopen weken hebben we jullie al veel laten zien. Werkelijk droomomstandigheden hebben wij gehad in de maand december. Hoe anders was dat de afgelopen jaren. Maar dat is geweest.

Weerman Jeroen heeft jullie gisteren ook al wat meer verteld over het kerstweer in Oostenrijk. Dat zag er ook niet heel vervelend uit. Tijdens de kerst kaiserwetter. Temperaturen boven nul maar de pistes zullen sowieso goed blijven.

We kwamen een Snow Report (20 december 2017) tegen vanuit een gebied dat wij heel goed kennen… SkiWelt. Ook naar dit gebied gaan het komende seizoen weer heel veel Nederlanders en Belgen afreizen. Na de Kerst zullen wij ook zelf weer komen met livebeelden…. maar bekijk hieronder hoe mooi het er allemaal nu uitziet. Wij hebben er weer zin in.

Scheffau

Scheffau 6 dec 2017

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht