Snow Time parallelslalom seizoen 2019/2020 Terugblik

Snow Time Brixen im Thale Schusterbühellift Slalom wedstrijd 2019 2020

Snowtime parallelslalom seizoen 2019/2020 VIDEO Terugblik!

Alweer een jaar geleden dat we meededen aan een bijzonder leuk event. Dit event zou dit winterseizoen maar liefst 6 keer hebben plaats gevonden maar helaas dat is niet door gegaan. De reden laat zich vast wel raden.

Vorig jaar was er een nieuw event in het leven geroepen in het Brixental, SNOW TIME. Drie keer is deze wedstrijd vorig jaargeorganiseerd. Één keer in de kerstvakantie en twee keer in de Krokusvakantie. Op 26 februari werd de laatste Snow Time van het seizoen gehouden en wij waren erbij.

De wedstrijd vond plaats tussen 8 teams die het tegen elkaar opnemen in een parallelslalom. Beide koppels racen 2 keer tegen elkaar. De tijden worden opgeteld ook van je teammaat en er is een winnaar. Zo simpel is het. Vlak voor de wedstrijd waren we nog even op het parcours aanwezig.

Halverwege van de wedstrijd werd er door iemand van Alpeniglu nog een mooi stuk ijs aangepakt waar een kettingzaag door heen ging. Daar werd een mooi ijsculptuur van gemaakt. Dit alles is te zien in onderstaande video update. Ook vlogen we nog even met de drone naast het parcours. Benieuwd?

De week ervoor waren we er ook en hebben toen op facebook ook veel beelden laten zien. Deze zetten we hieronder nog even.

Wij gaan ervan uit dat volgend seizoen wederom een Snow Time georganiseerd gaat worden. Jullie zouden dan ook weer mee kunnen doen. Het team bestaat namelijk uit 8 skileraren en 8 gasten. Wij houden jullie tegen die tijd wel op de hoogte hoe je je op kunt geven.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht