Snow Time parallelslalom seizoen 2019/2020

Snow Time Brixen im Thale Schusterbühellift Slalom wedstrijd 2019 2020

Snowtime parallelslalom seizoen 2019/2020 VIDEO. Dit jaar hadden we het al aangekondigd dat er een nieuw soort event was in het Brixental… SNOW TIME. Drie keer is deze wedstrijd georganiseerd. Één keer in de kerstvakantie en twee keer in de Krokusvakantie. Op 26 februari werd de laatste Snow Time van het seizoen gehouden en wij waren erbij.

De wedstrijd vond plaats tussen 8 teams die het tegen elkaar opnemen in een parallelslalom. Beide koppels racen 2 keer tegen elkaar. De tijden worden opgeteld ook van je teammaat en er is een winnaar. Zo simpel is het. Vlak voor de wedstrijd waren we nog even op het parcours aanwezig.

Halverwege van de wedstrijd werd er door iemand van Alpeniglu nog een mooi stuk ijs aangepakt waar een kettingzaag door heen ging. Daar werd een mooi ijsculptuur van gemaakt. Dit alles is te zien in onderstaande video update. Ook vlogen we nog even met de drone naast het parcours. Benieuwd?

De week ervoor waren we er ook en hebben toen op facebook ook veel beelden laten zien. Deze zetten we hieronder nog even.

Wij gaan ervan uit dat volgend seizoen wederom een Snow Time georganiseerd gaat worden. Jullie zouden dan ook weer mee kunnen doen. Het team bestaat namelijk uit 8 skileraren en 8 gasten. Wij houden jullie tegen die tijd wel op de hoogte hoe je je op kunt geven.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...