Snowboard video achter auto! Mag dat?

Nieuw Skigebied IJssel

Snowboard video achter auto! Mag dat?

We krijgen zoveel foto’s en video’s toegezonden. Wat een feest is het in Nederland. De sneeuwpret verdringt bijna de C naar de achtergrond en dat willen we graag zo houden. Hierboven een foto van mensen die heel veel winterse fantasie hebben, geweldig. Blijf vooral jullie foto’s en video’s insturen via Whatsapp. De video’s zijn we aan het monteren en er zitten echt leuke bij.

Snowboarden achter de auto

Veel zijn er aan het skiën en snowboarden en we hebben een video dat een snowboarder door de straten gaat en meneer agent tegen komt. Dat ging er vriendelijk aan toe, kijk zelf maar naar de beelden.

We hebben eens gekeken naar de hele lange termijn en als dat uit gaat komen dan hebben we nog zeker dik twee weken winter in Nederland.

Winter tot het oneindige

Tot maandag 22 februari 2021 is het gewoon een vrieskist in Nederland!

Wij berichten dan ook door vanuit Nederland, Oostenrijk verliezen we zeker niet uit het oog maar we doen allebei totdat de pret weer over is in Nederland.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...