Snowboarder schopt skiër uit lift

How I avoid chairlift lines ?

Instagram: @thomas.feurstein

Geplaatst door Thomas Feurstein op dinsdag 22 maart 2016

Snowboarder schopt skiër uit lift

Snowboarder schopt skiër uit lift deze video ging een aantal jaar geleden viral. Te zien was dat een snowboarder een sprong maakte in een stoeltjes lift waardoor de skiër die er inzat eruit viel. Veel mensen vonden dit lachen, onbegrijpelijk, geniaal en ga zo maar door, persoonlijk vond ik dat het nep was.

De reden was dat de beugel open stond en alles wel heel toevallig was.

Maar toen kwam er een video die gedeeld werd op onder andere het forum van onze collega’s van wintersporters.nl, onder de naam Catch Me If You Can zag je hoe een snowboarder een afdaling maakte en uiteindelijk het bewuste beeld waarbij deze snowboarder in een lift sprong. Ik keek naar de video en alles viel op zijn plaats, het filmpje waarin een vrouw uit de lift viel nadat een snowboarder er in sprong is dus inderdaad nep, de foto’s hieronder laat het duidelijk zien.

snowboarder springt in liftsnowboarder springt in lift

De 1e foto is de bewuste foto waar de vrouw uit de lift valt en rechts dezelfde vrouw uit het gelukte filmpje, bekijk de beide filmpjes. De video is afkomstig van het skigebied Silvretta Montafon en is een soort reclame video, mooi gedaan en je ziet echt dat alles ingestudeerd is…. en als we ons niet vergissen de muziek is van Mrs Pacman kennen jullie dat spel nog van heel heel lang geleden?

 

Turner Banner

Banner Bluetribe 1200x400

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...