Snowboarder schopt skiër uit lift

How I avoid chairlift lines ?

Instagram: @thomas.feurstein

Geplaatst door Thomas Feurstein op dinsdag 22 maart 2016

Snowboarder schopt skiër uit lift

Snowboarder schopt skiër uit lift deze video ging een aantal jaar geleden viral. Te zien was dat een snowboarder een sprong maakte in een stoeltjes lift waardoor de skiër die er inzat eruit viel. Veel mensen vonden dit lachen, onbegrijpelijk, geniaal en ga zo maar door, persoonlijk vond ik dat het nep was.

De reden was dat de beugel open stond en alles wel heel toevallig was.

Maar toen kwam er een video die gedeeld werd op onder andere het forum van onze collega’s van wintersporters.nl, onder de naam Catch Me If You Can zag je hoe een snowboarder een afdaling maakte en uiteindelijk het bewuste beeld waarbij deze snowboarder in een lift sprong. Ik keek naar de video en alles viel op zijn plaats, het filmpje waarin een vrouw uit de lift viel nadat een snowboarder er in sprong is dus inderdaad nep, de foto’s hieronder laat het duidelijk zien.

snowboarder springt in liftsnowboarder springt in lift

De 1e foto is de bewuste foto waar de vrouw uit de lift valt en rechts dezelfde vrouw uit het gelukte filmpje, bekijk de beide filmpjes. De video is afkomstig van het skigebied Silvretta Montafon en is een soort reclame video, mooi gedaan en je ziet echt dat alles ingestudeerd is…. en als we ons niet vergissen de muziek is van Mrs Pacman kennen jullie dat spel nog van heel heel lang geleden?

 

Banner Bluetribe 1200x400

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht