Snowmagadon 1 jaar geleden, wat een sneeuw

Kitzbühel Resterhöhe auto onder de sneeuw

Wie helpt mee deze auto’s uit te graven?

Snowmagadon, wat een verschil met vorig jaar. De afgelopen weken hebben we alleen maar kunnen genieten van de zon, sneeuwval is achterwege gebleven. De pistes zijn in principe nog prima. Tot in de laagste dalen kun je skiën maar dan wel op kunstsneeuw. Smelt is er eigenlijk ook niet echt geweest omdat we in zeer droge lucht zitten en ook nog eens met zeer lage dauwpunten.

Maar…. als je van sneeuw houdt hebben we eens terug gekeken naar de eerste weken van januari 2019. Een ware snowmagadon. In ons thuis gebied kwamen we iedere dag mensen tegen die naar de camping kwamen om het dak schoon te scheppen, wat een geweldige tijd…. Op dit moment kun je met een tandenstoker de sneeuw ruimen. Maar nogmaals het skiën in de gebieden op de piste is prima verzorgd en dat laten we jullie ook regelmatig zien.

CampingWelt Sneeuwscheppen

Hieronder nog vele video’s die we live hebben opgenomen op facebook. Geniet nog even van de sneeuw en…we tekenen ervoor als de maand februari nog even van dit alles laat zien.

Het was even droog en er kon weer geschept worden.

In de volgende live video gingen we naar Pass Thurn, een geweldige rit als alles zo mooi wit is. Maar kijk ook aan het einde van de video. Auto’s compleet ingepakt door de sneeuw.

Onderstaande live video was ook weer een redelijk hilarische…..

Colada Sport2000 banner

Ski Outlet Logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht