Snowworld breidt uit naar Antwerpen

Snowworld breidt uit naar Antwerpen

Snowworld breidt uit naar Antwerpen. De martkleider op gebied van indoor sneeuwbanen breidt door de overname van indoorbaan Aspen uit naar Antwerpen.

De skihal in Antwerpen was sinds vorig jaar al een onderdeel van Alychlo waar ook Snowworld eenonderdeel van is. Vanaf 2 oktober zal Aspen verder gaan onder de naam SnowWorld Antwerpen.

Met de overname komt het aantal indoorbanen uit op 8 verdeeld over 4 landen. In Nederland zijn er 5 te vinden de andere drie liggenin Duitsland, Frankrijk en dus België. In Nederland zit er een in Landgraaf, Zoetemeer, Rucphen, Amsterdan en Terneuzen. De overige drie zijn Neuss in Duitsland, Amnéville in Frankrijk en Antwerpen in België.

“Met de toevoeging van een site in België zetten we een belangrijke stap in de geografische spreiding van onze organisatie. Wij willen wintersport bereikbaar maken voor zo veel mogelijk mensen en dankzij SnowWorld Antwerpen kunnen we dat nog beter waarmaken.”, aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld.

Wat verandert er?

Eigenlijk niet veel buiten de naamswijziging. Men kan nog steeds genieten van sneeuw en van de heerlijke gerechten in de brasserie en bar. Ook zullen alle verplichtingen die Aspen in het verleden is aangegaan worden voortgezet zoals tegoed/cashless openstaan in MyAspen.
“Dankzij het schaalvoordeel dat wij als groep kunnen bieden, hopen we nog meer bezoekers enthousiast te maken voor sneeuwpret”, vervolgt Hubrechtsen. “We heten iedereen alvast welkom in het skigebied van hier.”

Vanaf 1 oktober kunnen bezoekers Aspen vinden onder een nieuwe vlag.

Meer informatie ga naar SnowWorld.com en Aspen.be

Bron: SnowWorld

FANtastisch Oostenrijk in Snowworld

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...