Snowworld en Filzmoos sluiten een 10-jarige overeenkomst

Filzmoos

© TVB Filzmoos

SnowWorld en Filzmoos sluiten een 10-jarige overeenkomst. Vandaag is bekend gemaakt dat SnowWorld en wintersportbestemming Filzmoos een 10 jaar durende overeenkomst hebben gesloten.

De overeenkomst tussen de skihallengigant en het Salzburgse Filzmoos zal komend weekend (15 en 16 oktober) grootst gevierd worden in SnowWorld Amsterdam. De komende jaren zullen de gasten in SnowWorld Amsterdam ondergedompeld worden in het wintergevoel uit Filzmoos. In het oog springt de bouw van een compleet nieuw landschappanorama rond de pistes, waarin het unieke winterlandschap van Filzmoos rondom zichtbaar wordt.

Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met SnowWorld omdat we hierdoor op een unieke manier zichtbaar kunnen zijn één van onze belangrijkste markten. Al jaren weten Nederlanders Filzmoos goed te vinden, maar we laten graag nog meer mensen kennismaken met ons unieke aanbod.Peter Donabauer, Directeur van Filzmoos Tourismus.

Naast dit zal de samenwerking met Filzmoos extra bijzondere activiteiten meebrengen zoals live entertainment, speciale gerechten en voordeel op reizen naar Filzmoos. Hiermee wil het skidorp de bekendheid onder de Nederlandse wintersporters versterken en wil zich ook nadrukkelijker presenteren als vakantiebestemming voor gezinnen.

Filzmoos

Fillzmoos © TVB-Filmoos & Christian Schartner

Filzmoos

Het Salzburgse Filzmoos staat bekend als een sneeuwzekere winterbestemming voor families en is makkelijk aan te rijden. Omdat de skiliften direct vanuit het dorp vertrekken en de pistes ook terugleiden naar het dorp is Filzmoos zeer aantrekkelijk voor zowel skiërs als wandelaars en toekijkende bezoekers. Filzmoos ligt aan de oostkant van de Salzburger Sportwelt dat weer een onderdeel is van het grote Ski amadé.

Het feit dat Filzmoos zich voor zeker 10 jaar wil vastleggen is een fantastisch teken van vertrouwen. SnowWorld is dan ook vol enthousiasme gestart met de bouw van het pistepanorama, waarvan nu de eerste meters gemonteerd zijn. Als het straks klaar is, waan je je echt in de bergen van Filzmoos. De feestelijke winteropening komend weekend is nog maar het begin. Peter Donabauer, Directeur van Filzmoos Tourismus.

Feestelijk evenement: Filzmoos Winteropening in SnowWorld Amsterdam op 15 en 16 oktober

Om de start van de samenwerking te vieren organiseert Filzmoos een feestelijke winteropening in het eerste weekend van de herfstvakantie op zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober. De hele dag kunnen bezoekers typisch Oostenrijkse gerechten proeven en genieten van het professionele demo-skiteam uit Filzmoos. Daarnaast is er live muziek en deelt Filzmoos alle bijzonderheden van haar bestemming, het skigebied en de hotels dankzij de aanwezigheid van de lokale VVV. Het evenement is gratis te bezoeken, voor toegang tot de pistes zijn tickets te koop op snowworld.com/amsterdam.

SnowWorld Amsterdam

De skihal in Amsterdam krijgt de komende tijd een heel andere aankleding

Bron: SnowWorld

Van den Berg Sport skischoen op maat

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×