Snowworld is eindelijk weer open

Snowworld Banner

Snowworld is eindelijk weer open. Het heeft bijna 4 maanden geduurd maar vanaf vandaag kan men weer de latten of board onder binden in Snowworld.

Het was wel even wachten iets we in maart niet voor ogelijk hadden gehouden. Maar daar was dan eindelijk het  verlossende woord tijdens de persconferentie op 24 juni 2020. Eindelijk weer het gevoel van sneeuw onder de latten of board, Het ‘The mountains are calling and I must go’ gevoel zoals men het noemt.

Vanaf vandaag zullen alle hallen van Snowworld in Nederland weer beperkt open zijn, het is niet beperkt tot sneeuw en welke banen open zijn maar beperkt toegang. Om verspreiding tegen te gaan moet men voldoen aan de richtlijnen dat is opgesteld door het RIVM.
Reserveren
Om weer lekker te kunnen genieten van je eerste meters in de sneeuw moet er vooraf een plek gereserveerd worden, dit gebeurd online en geldt ook voor mensen die al een ticket, abonnement of een voucher hebben. Hier kan je dit regelen.

Maatregelen

Om veilig te kunnen genieten hanteert Snowworld de richtlijnen van het RIVM, de gebruikelijke regels zijn ook hier van kracht. Dus blijf thuis bij symptomen of als iemand in jouw omgeving symptomen heeft. De richtlijnen waar wij nu dagelijks ook mee te maken hebben, naast dit zijn er ook maatregelen genomen bij bijvoorbeeld de receptie, uitgifteruimte, de pistes en horeca.

Alle maatregelen zijn hier te vinden.

Als iedereen zich houdt aan de regels kan men heerlijk genieten, ook wij zullen snel weer richting één van de hallen in Nederland gaan net als zo vaak. Onze laatste keer was trouwens 26 oktober 2019 dit keer in Zoetermeer, het verslag van deze dag is hieronder te bekijken.

Alpenpark Neuss

Het Alpenpark Neuss valt natuurlijk niet onder de regels van het RIVM, deze skihal in Duitsland valt natuurlijk onder de Duitse coronaregels. Het Alpenpark Neuss was al eerder geopend en meeste regels zijn hetzelfde als hier in Nederland zoals afstand, handen wassen, maar er gelden ook andere regels die hier te lezen zijn.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iPhones en iPads niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...