Snowworld Landgraaf elektrische auto met caravan knalt de piste op

Snowworld Landgraaf Caravan

Screenshot vanuit de video

Snowworld Landgraaf Elektrische auto met caravan knalt de piste op

We kwamen deze video tegen en die moesten we natuurlijk wel even delen.

Nu is het natuurlijk nooit goed om met een auto de piste op te gaan. Het verleden heeft al uitgewezen dat een aantal mensen alleen maar de navigatie volgen en er zijn vele voorbeelden dat chauffeurs opeens een piste opreden en tot stilstand kwamen. Ook zijn er mensen geweest die dachten dat ze een auto hadden met vierwielen aangedreven en dat ze dan wel even konden showen dat het allemaal mogelijk is op een piste.

Nu zijn er allemaal verhalen dat een elektrische auto geen caravan zou kunnen trekken. Dat geldt overigens wel voor de meesten, maar er is een model die dat dus kan. Om dat te testen is de auto met caravan de skihal van Snowworld Landgraaf in gegaan en de challenge was ook om maar even naar boven te rijden.

Tim Coronel ging deze uitdaging aan. Zou het lukken?

Snowworld Landgraaf Caravan

@screenshot vanuit de video

Snowworld Banner 1250 900

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×