Snowworld Zoetermeer 26 oktober 2019

Snowworld Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer,  zaterdag 26 oktober stond bij ons in het teken om weer eens te skiën in een sneeuwhal. Waar kun je dit nu beter doen dan in Snowworld. We hadden dit keer gekozen om naar Zoetermeer te gaan.

Daar is voor ieder wat wils een skipiste voorhanden. Wil je rustig je bochtjes draaien op een minder steile piste of wil je juist naar de steilste piste van de benelux (20%) dan kun je op piste 3 goed uit de voeten.

We hebben in de volgende video wat sfeerbeelden gemaakt uit de skihal.

Bij Snowworld Zoetermeer (en in ook de andere vestigingen) tref je niet alleen goede sneeuw aan maar het is zeker goed om voordat je weer naar de Alpen vertrekt om eens een keer weer je bochtjes te oefenen of nog eens een lesje te nemen.

Snowworld Zoetermeer

Snowworld Zoetermeer

Ook kwamen we onderstaande item nog tegen. Als jullie het kunnen zien wat we daarmee bedoelen zullen we dit snel online zetten!

Wij hebben ons weer vermaakt op deze baan en zullen zeker nog een keer terugkomen. Jullie ook?

Snowworld Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×