Snowworld Zoetermeer Opening Piste nr 3

Snowworld Zoetermeer Opening Piste nr 3

Snowworld Zoetermeer Opening Piste nr 3, zaterdag 15 oktober 2016 was een hele grote dag voor Snowworld. In Zoetermeer werd piste nr 3 geopend. Wat een enorme aanwinst is deze piste. Niet alleen voor Snowworld maar zeker ook voor de skiërs in Nederland die aan wedstrijdskiën doen of willen gaan doen. Een FANtastische trainingsfaciliteit hebben we er weer bij in Nederland.

Snowworld Zoetermeer

Deze piste zou eerder geopend zijn maar door het erg warme september-weer kon er geen genoeg sneeuw worden gemaakt. Tot en met vrijdag 14 oktober is er met man en macht gewerkt om deze baan klaar te hebben voor de opening. Top gedaan mannen.

Natuurlijk was de burgemeester van Zoetermeer ook aanwezig om dit juweeltje van dichtbij te zien. De opening werd gedaan door Koos Hendriks en Nicolien Sauerbreij maar Bibian Mentel die mocht als eerste de piste af met in haar kielzog 25 winnaars van een prijsvraag van Snowworld.

Snowworld de opening

Zelf zijn we de piste natuurlijk ook op gegaan. Met recht kunnen wij zeggen dat dit de steilste indoor-piste is sterker nog dat is ie op dit moment van de wereld. De piste lag er geweldig bij en dat laten we jullie ook zien in 2 video’s. In de eerste video geven we een update en wordt de baan geopend. De 2e video daarin brengen we de afdaling in beeld.

Mocht je nu enorme zin hebben gekregen om te gaan skiën in Snowworld Zoetermeer boek dan je ticket via Skihal.com. Je bent dan verzekerd van een ticket want wij denken dat het de komende tijd zeker druk zal zijn op deze baan.

Skihal.com banner klein

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht