Sölden 11 februari 2020 Video

Sölden

Sölden 11 februari 2020 Video. Jan en Alida vervolgen hun tour in Sölden. Afgelopen week hebben ze ondanks de storm al menig gebied gezien. Nu stond Sölden op het programma.

Vandaag een dagje Sölden, vanmorgen bij aankomst waren er weinig liften open. Rond half 11 gingen er nog een aantal liften buiten werking bij de Giggijoch. We daalde af via dalafdaling en de bus naar Gaislachkogl maar dit hadden meer mensen bedacht waardoor het één mierenhoop op de piste was. Na het eten gingen de liften Wasserkar en mittelstation open waardoor er ruimte ontstond op de piste maar bij de liften was het niet normaal druk. In 4 dagen 4 verschillende gebieden aangedaan in onze Tiroler skisafari, morgen weer naar huis.

Jan Alida, bedankt voor jullie updates en binnenkort weer in een ander gebied met de Krokus heb ik begrepen…

Hieronder dan nog de korte video vanuit Sölden.

Sölden

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht