Sölden 11 februari 2020 Video

Sölden

Sölden 11 februari 2020 Video. Jan en Alida vervolgen hun tour in Sölden. Afgelopen week hebben ze ondanks de storm al menig gebied gezien. Nu stond Sölden op het programma.

Vandaag een dagje Sölden, vanmorgen bij aankomst waren er weinig liften open. Rond half 11 gingen er nog een aantal liften buiten werking bij de Giggijoch. We daalde af via dalafdaling en de bus naar Gaislachkogl maar dit hadden meer mensen bedacht waardoor het één mierenhoop op de piste was. Na het eten gingen de liften Wasserkar en mittelstation open waardoor er ruimte ontstond op de piste maar bij de liften was het niet normaal druk. In 4 dagen 4 verschillende gebieden aangedaan in onze Tiroler skisafari, morgen weer naar huis.

Jan Alida, bedankt voor jullie updates en binnenkort weer in een ander gebied met de Krokus heb ik begrepen…

Hieronder dan nog de korte video vanuit Sölden.

Sölden

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...